Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Opera på skäret med Madama Butterfly!


Innehåll

Opera på Skäret är Sveriges ledande sommaroperahus. I det unika operahuset, inrymt i ett före detta virkesmagasin på ett nedlagt sågverk i Bergslagen, spelas varje sommar opera i världsklass. Sommaren 2017 spelas Puccinis klassiska och dramatiska opera Madama Butterfly om två älskande från olika kontinenter vilket leder till kulturkrockar och internationellt maktspel. Puccinis musik är så obeskrivligt vacker och operan fantastisk! I pausen serveras kaffe.
Bra att veta

Max 48 deltagare
Avresa från Fredsgatan 13:30 och Eurostop 13:45. Åter i Örebro ca 20:45

Pris>/b>
975 kr


Ansvariga: Karin Johansson 073-424 58 87 och Hans Axelsson 019-22 23 29


I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: Må-To 10.00-12.00.


Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan