Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Mordgåta på Lerbäcks teater


Innehåll


Ännu ett mord i Lerbäck! Vad som hänt vet vi ännu inte men mordgåtan blir nog lika klurig som vanligt att lösa. Föreställningen börjar kl. 19. Mellan akterna serveras en trerätters middag.

Max 48 deltagare.


Bra att veta
Avresa från Fredsgatan 17:15 och Eurostop 17:30. Åter i Örebro ca 23:30

Pris>/b>
750 kr Kostnad för dryck tillkommer.


Ansvariga: Hans Axelsson 019-22 23 29 och Karin Johansson 073-424 58 87


I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: Må-To 10.00-12.00.


Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan