Tillbaka till Yoga

Gör Ditt eget Mala - meditationshalsband

  • Du tränar upp din förmåga att fokusera
  • Sömnen och din mentala energi kan förbättras
  • Din kroppsmedvetenhet ökar och du blir mer rörlig och smidig

Skapa ditt eget smycke under en meditativ förmiddag. Vi tillverkar ett knutet Mala med 108 pärlor. Mala är en sträng med 108 pärlor som har använts i tusentals år som stöd vid meditation eller bön. Malapärlor används traditionellt inom Japameditation där du repeterar en positiv bekräftelse eller ett mantra för varje pärla.

Innehåll
På plats får du 108 st pärlor, en gurupärla, en lång tråd samt en tofs. Kursledaren visar hur du knyter ditt Mala, berättar om Malats betydelse och visar hur du kan använda det i meditation. Allt material ingår i kursavgiften. Observera att du behöver ange färgval i meddelanderutan i din anmälan (se mer information under rubriken Kursmaterial).

Upplägg
Kursen går en gång (en lördag) och omfattar 5 x 45 min.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Malin Lagström är utbildad arbetsterapeut och MediYogainstruktör. Hon har erfarenhet av att hålla workshops i smyckestillverkning och yogakurser. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Materialet för halsbandet ingår i kursavgiften. Du kan välja mellan 4 olika färger på ditt halsband. Frostad vit Agat, matt svart agat, Amazonite (ljusa turkosa och gula toner), Indisk agat (mörka lila och gröna toner). Ange färg i kommentarsfältet vid anmälan. Observera att anmälan ska ske senast onsdag den 27 september för att vi ska hinna köpa in arbetsmaterialet.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan start.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Utvecklas som människa och gör en värdefull insats!

Bli medspråkare!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!