Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Segersjö Herrgård

Innehåll

Du skall känna dig varmt välkommen till Ann och Robert Montgomery-Cederhjelm, nionde generationen på Segersjö Herrgård! Familjen visar oss runt i herrgården som bl.a. har tre bibliotek med sammanlagt 12 000 böcker. Vi får också se den nybyggda gårdskyrkan i parken. Vi avslutar med hemlagad lunch av herrgårdsfrun. Missa inte denna möjlighet.Bra att veta

Avresa från Fredsgatan 09:45 och Eurostop 10:00
Åter i Örebro ca 13:45
Max 48 deltagare

Pris

Pris: 475 kr

Ansvariga: Karin Johansson 073-424 58 87 och Gertrud Åsman 070-449 73 56


I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: må-to 10:00-12:00

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor