Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Det byggs värre i Örebro

Innehåll

Favorit i repris. Många av oss märker inte vad som byggs i vår stad utanför centrum. Därför genomför vi även i höst en guidad busstur till de områden där det byggs, har byggts eller planeras att bygga. Minst är nog kunskapen om hur näringslivet växer så det knakar inom lager- och distributionssektorn. Vår guide blir förre stadsarkitekten Lars Edenskär. Under resan fikar vi ute på Naturens hus.


Bra att veta

Avresa från Fredsgatan 09:00 och från Eurostop 09:15
Åter i Örebro ca 13:00

Max 47 deltagare

Pris

Pris: 175 kr

Ansvariga: Hans Axelsson 019-22 23 29 och Gertrud Åsman 070-449 73 56
I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: må-to 10:00-12:00

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan