Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

En uppknäppt hyllning till Povel Ramel på Sparbanksbörsen


Innehåll


I höst hyllar Lekebergsrevyn en underhållare, musiker och ordkonstnär, Povel Ramel. Föreställningen bygger på Povel Ramels musik och de har med sig som de uttrycker en extra ”musikalisk” orkester och sina bästa sångare. Eftersom många av Povel Ramels låtar i sig är små föreställningar blir det mycket lustfyllt agerande också. Vid föreställningen serveras varmrätt, kaffe och kaka. På www.lekebergsrevyn.se kan du läsa om och se utdrag ur tidigare föreställningar.Bra att veta
Avresa från Fredsgatan 17:45 och Eurostop 18:00.
Åter i Örebro ca. 23:00
Max 48 deltagare


Pris>/b>
500 kr


Ansvariga: Gertrud Åsman 070-449 73 56 och Karin Johansson 073-424 58 87


I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: Må-To 10.00-12.00.


Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan