Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Varning för Hjalmar i Brevens Bruk


Innehåll


Hjalmar från Viby fortsätter att roa i Brevens bruk. Det blir en blandning av gammalt och nytt material i höstens föreställning av Varning för Hjalmar. Bygdetönten från Viby är ovanligt laddad säger Peter Flack. Med sig på revyscenen på Bruksteatern har han Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Sisters in Arms och Stephan Bergs Ute-Brass.
Det finns kaffe att köpa i pausen.
Bra att veta
Avresa från Fredsgatan 14:00 och från Eurostop 14:15.
Åter i Örebro ca.19:00

Max 48 deltagare. Pris: 680 krPris>/b>
680 kr

Ansvariga: Gertrud Åsman 070-449 73 56 och Hans Axelsson 019 -22 23 29I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: Må-To 10.00-12.00.


Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor