Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Örebro Airport, ett nav i regionen

Innehåll

Örebro Airport är strategiskt belägen cirka 12 kilometer väster om Örebro, nära korsningen mellan E18 och E20, vilket innebär att regionens företag har lätt att nå flygplatsen. Örebro Airport har under de senaste åren vuxit till att bli en av Sveriges största charter- och fraktflygplatser.
Vi börjar med kaffe med smörgås samtidigt som vi får information om flygplatsen och verksamheten där. Efteråt guidas vi runt i grupper. Besöket avslutas med möjlighet att handla i Taxfree-shopen, dock inte tobak eller alkohol.


Bra att veta

Avresa från Fredsgatan 08:00 och Eurostop 08:15
Åter i Örebro 12:30

Max 48 deltagare

Pris

Pris: 150 kr

Ansvariga: Gertrud Åsman 070-449 73 56 och Karin Johansson 073-424 58 87

I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: må-to 10:00-12:00

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan