Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Trystorps slott med julmarknad och middag

Innehåll

Vi njuter av att strosa omkring och kanske handla något på den allt populärare marknaden som anordnas av Tångeråsa hembygdsförening. Cirka kl. 15.30 samlar Johan oss och inleder sin visning och berättelse om Trystorp. Därefter bjuds vi till bords i Riddarsalen på övre våningen (ej hiss) till en tvårättersmiddag med ett glas vin, kaffe och kaka samtidigt som berättelsen om Trystorp fortsätter. Huvudingrediensen i varmrätten är älgkött från ett djur, nedlagt av Johan själv på egna ägor.


Bra att veta

Avresa från Fredsgatan 13:30 och Eurostop 13:45
Åter i Örebro ca 19:00

Max 28 deltagare

Pris

Pris: 450 kr

Ansvariga: Karin Johansson 073-424 58 87 och Pelle Führ 070-570 95 61

I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: må-to 10:00-12:00

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare