Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Adventsgudstjänst i Kumla kyrka

Innehåll

En av årets adventsgudstjänstresor går till Kumla kyrka och gudstjänsten börjar kl. 10. Efter gudstjänsten får vi en kortare information om kyrkan och om den återuppbyggnad som skedde efter den brand som totalförstörde kyrkan i december 1968. Församlingen bjuder därefter på kyrkkaffe i församlingshemmet.


Bra att veta

Avresa från Fredsgatan 8:45 och Eurostop 9:00.
Åter Örebro ca.13:15


Max 48 deltagare

Pris

Pris: 100 kr

Ansvariga: Karin Johansson 073-424 58 87 och Leif Johansson 070-524 58 01

I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: må-to 10:00-12:00

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan