Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Vem är rädd för Virginia Woolf?


Innehåll

Bussen tar oss direkt till Kulturhuset där vi dricker kaffe innan föreställningen som börjar klockan 17.00. Vem är rädd för Virginia Woolf, en av de riktigt stora moderna klassikerna som hade Europapremiär på Dramaten 1963 med Ingmar Bergman som regissör. Nu regisseras den av Tommy Berggren och vi möter Lena Olin, en av våra största internationella skådespelerskor, i en av huvudrollerna. På vägen hem till Örebro bjuds smörgås, öl/vatten


Bra att veta

Max 48 deltagare

Avresa från Fredsgatan 12:45 och Eurostop 13:00
Åter i Örebro ca 22:30.

Pris>/b>
795 kr


Ansvariga: Karin Johansson 073-424 58 87 och Gertrud Åsman 070-449 73 56


I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: Må-To 10.00-12.00.


Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan