Tillbaka till Engelska

Engelska Nivå A2/B1

  • Vår tids internationella språk
  • Enligt vissa beräkningar talar över en miljard människor engelska

Engelskan är vår tids internationella språk, nyckeln som öppnar en hel värld av möjligheter och resor.
Visste du att ca 400 miljoner har engelska som första språk och närmare en miljard människor talar engelska som andra språk? Bli en av de du också!
Welcome to us!


Innehåll
- Vi lär oss och övar det praktiska vardagsspråket.
- Med övning och ett uppdaterat och utökat, modernt ordförråd blir det lättare att hantera de flesta vardagliga situationer.
- Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och lär oss använda språket otvunget och varierat under olika situationer.
- Vi repeterar också viktig grammatik och fokuserar på att få bort "swengelskan"

Förkunskaper
Du har tidigare läst engelska på nivå A2 eller har motsvarande kunskap.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan under 10 veckor, samma dag och tid. Varje kurstillfälle omfattar 2x45 minuter. Eventuella lov och uppehåll bestäms i samråd mellan deltagarna och ledaren.

Kursledare
Gunilla Nordén har lång erfarenhet av undervisning i både skola och studieförbund. Gunilla har varit ledare hos Medborgarskolan sedan 2009 och har haft kurser i franska, engelska och svenska som andraspråk, både i grupp och enskilt. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur tillkommer. I kursen används boken Visions 3, ISBN: 9789121212516. Du kan beställa boken via www.bokus.se eller www.adlibris.com.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
När du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör för utnyttja din rabatt på: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala? Skriv då i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan