Företagsutbildning språk max 12 deltagare

Ta chansen att låta din personal utveckla eller skaffa nya språkkunskaper!
Vi hjälper dig att ta fram ett upplägg och en kurs just efter era önskemål och erbjuder undervisning enskilt och i mindre samt större grupper.
Antingen träffas ni i våra lokaler på Vasagatan 59, Västerås eller så kommer vår kursledare till er på företaget.


Innehåll
Våra språkkurser utgår alltid ifrån era behov på företaget och kursens innehåll bestäms i samråd med era önskemål.

Upplägg
Våra språkkurser utgår från en standard om 20x45 minuters undervisningstid. Undervisningstiden kan läggas på tio eller färre tillfällen, varje vecka eller varannan beroende på önskemål.

Kursledare
Varje kurs leds av en eller flera kursledare. Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra kursledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Bra att veta
För offert och mer information, lämna ditt intresse så kontaktar vi dig.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare