Tillbaka till Måleri

Måla med struktur

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Att måla både rofyllt och roligt för dig med både konstnärsdrömmar och viljan att skapa. Våga doppa penseln i färg och använda olika typer av material för att skapa ditt egna kreativa konstverk.

Innehåll
Du lär dig släppa dina begränsningar i ditt målande och introduceras till olika tekniker och metoder utöver det faktiska målandet. Vi provar olika material så som spackel och tyger men även andra typer av material. Praktik och teori växlas med varandra och ledaren guidar dig steg för steg tills du känner dig trygg i ditt eget skapande. Du får bland annat lära dig mer om:
. Olika material
. Strukturer
. Skapa ljus, skugga och volym
. Bildkomposition mm.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i fyra veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Denna kreativa målarkurs riktar sig till både dig som inte målat tidigare men vill prova på ett fritt skapande inom måleri samt till dig som har målat tidigare. Alla är välkomna!

Kursledare
Denna kurs leds av Karina Gustafsson. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Material ingår inte i kursavgiften. Du behöver ta med dig pannå i önskad storlek, spackel, sand eller annat material du önskar blanda i färgen, tygbitar mm. Du behöver även ta med akrylfärger, penslar och andra eventuella material du önskar använda dig av.

Bra att veta
Du får en faktura/kallelse med definitivt startdatum skickad till din angivna e-postadress.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017