Tillbaka till Friskvård

Ät som en vuxen - kostrådsseminarium

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Äta som en vuxen handlar om att använda sunt förnuft när det kommer till intag av föda och andra ätbara ingredienser.
Under seminariet kikar vi bland annat på de viktigaste energikällorna fett, kolhydrater och proteiner. Vi diskuterar sedan hur de allmänna kostråden ser ut och hur du kan planera matintaget utifrån din fysiska aktivitet. Du kommer även få chans att ventilera motsägelsefull information. Syftet med seminariet är att få en grundförståelse för kroppens energibehov.

Kurs - och seminarieledare är David Kip, fil.mag. inom idrottsvetenskap. Förutom magisterexamen är David certifierad styrke- och konditionsspecialist, styrkecoach, licensierad pt- och fystränare, certifierad kettlebellinstruktör och certifierad FMS-instruktör. David har över 25 års erfarenhet av egen styrketräning. Han har arbetat som tränare och instruktör sedan 2010, och driver sedan 2014 träningsstudion Styrkerummet i Örebro som specialiserat sig på träningskurser.
b>

Bra att veta
Obligatorisk föranmälan

Välkommen till ett seminarium i samarbete med Styrkerummet i Örebro

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor