Tillbaka till Konsthantverk

Dekorationer - Nyårsinspiration

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Vid skiftande årstider och högtider fylls butiker och marknader av färdiga och massproducerade kransar och dekorationer. På denna inspirationsdag få du möjlighett skapa din egna krans eller bordsdekoration helt efter egen fantasi. Välkomna det nya året med en egendesignad krans på dörren eller på bordet!

Innehåll
Denna endagskurs med nyårstema är perfekt för dig som önskar skapa något kreativt att dekorera ditt hem eller ytterdörr med. Ladda upp inför nyårsfirandet med en kväll i kreativitetens tecken. Vi fokuserar på den stundande högtiden och skapar efter eget tycke och smak kransar och dekorationer som får dig i nyårsstämning. Du kan välja fritt vilken typ av krans eller dekoration du önskar skapa under kvällen. Kursledaren finns med och kommer med inspiration guidning och kunskap om hur då får din dekoration att hålla sig fin så länge som möjligt.

Upplägg
Kursen omfattar en sammankomst mellan klockan 12.00 och 15.00. Vi gör ett uppehåll någon gång under kvällen för gemensamt kaffe och fika. Kursen omfattar 4x45 minuter.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta. Alla är välkomna på denna inspirationsdag!

Kursmaterial
Material finns att köpa på plats direkt av kursledaren. Kursledaren har med sig olika typer av material så att alla kan skapa och utforma sina kransar och dekorationer efter eget tycke och smak. Om du vill skydda dina kläder rekommenderar vi att man tar med ett förkläde.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en faktura/kallelse med definitivt startdatum skickad till din angivna e-postadress.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor