Tillbaka till Data

Nyfiken på Facebook? Föreläsning

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Hur fungerar Facebook? Vad finns det där? Vem kan se vad jag skriver?

Detta är en av våra föreläsningar i serien Nyfiken på.... inom dataområdet. Föreläsningarna är 30-45 min med tid för frågor o svar. De dyker upp samma tid vecka efter vecka med olika teman.

Följande teman har våra föreläsningar:
Nyfiken på Facebook?
Nyfiken på Skype?
Nyfiken på Google?
Nyfiken på Instagram?
Nyfiken på Twitter?

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs bara ren nyfikenhet! Frågor välkomnas!

INTERNETCAFÉ 16:45-17:45
Efter föredraget finns det tillfälle i vårt Internetcafé att få hjälp med det föredraget handlat om i första hand. Till Internetcaféet behöver man ha sin egen dator, mobil eller surfplatta. Det bästa är att anmäla sig i förväg då platserna är begränsade.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av data- och vuxenutbildning. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning, eller motsvarande. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan