Tillbaka till Thailändska

Thailändska

Thailand är ett populärt resmål för de som söker värme, vackra stränder och god mat. Många bosätter sig i landet under vinterhalvåret eller planerar in en längre semesterresa. Vare du besöker Thailand som turist eller bosätter dig där har du nytta av grundläggande språkkunskaper i Thailändska.

Innehåll
En kort kurs för dig som inte har några förkunskaper alls inom språket men som vill vara förberedd inför din resa. Kursledaren utgår ifrån gruppens önskemål och du lär dig att kommunicera på Thailändska. Du får lära dig uttal av olika toner och användbara vardagsfraser. Vi pratar även om Thailändsk kultur, användbara uttryck om du är på resande fot och hur du presenterar dig själv.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tre veckor, samma dag och tid. Eventuella uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Denna språkkurs är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Rekommendation om eventuellt inköp av kursmaterial ges vid kursens första tillfälle.

Bra att veta
Du får en faktura/kallelse med definitivt startdatum skickad till din angivna e-postadress.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0340-194 95

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017