Tillbaka till Piano

Keyboard fortsättning ungdom/vuxen

Den elektroniska keyboarden är ett vanligt instrument och med hjälp av dess tangenter kan du skapa melodier, ackompanjemang där bara du själv sätter gränserna! På fortsättningskursen fördjupar du dina kunskaper i notläsning, ackordspel och improvisation och tar dina kunskaper till en ny nivå.
Innehåll
Kursen innehåller fördjupning inom:
Ackordspel
Notläsning
Improvisation
Du spelar en blandad repertoar, som du påverkar med egna önskemål.

Upplägg
Kurserna går en gång i veckan samma dag och tid under tio veckor. Varje sammankomst omfattar 1x45 minuter. Eventuella lov eller uppehåll bestäms i samråd mellan deltagare och kursledare.

Förkunskaper
För att delta på kursen skall du ha gått en grundkurs i Keyboard på Medborgarskolan eller ha motsvarande förkunskaper.

Kursledare
Mats B Olsson är musiker, låtskrivare, arrangör och bandledare med världen som arbetsfält. Utbildad bl.a. vid musikhögskolan i Malmö. Mats har samarbetat med en rad svenska och internationella artister, turnerat jorden runt med några av Asiens största akter, gjort filmmusik i Bollywood och skrivit låtar åt FN. Driver också skivbolaget Kärleksbyrån.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Vi utgår från överenskommet material. Medtag blyertspenna och sudd.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete