Tillbaka till Solosång

Sånggrupp 13-16 år


Innehåll
Utveckla din sångvana genom att sjunga i och framför grupp!
Grundläggande sångteknik och improvisationsövningar varvas med individuell coaching. Vi väljer tillsammans en passande repertoar att arbeta med utifrån gruppens förkunskaper och önskemål.

Upplägg
Vi träffas en gång i veckan vid 12 tillfällen. Uppehåll vid skollov alternativt efter överenskommelse. .

Förkunskaper
Nivån är öppen för nybörjare såväl som för dig med mer erfarenhet.

Kursledare
Angelica Åhman är utbildad sångpedagog vid Musikhögskolan, Örebro. Hon är en inspirerande pedagog som har stor erfarenhet av att undervisa såväl nybörjare som avancerade sångare. Hennes undervisningsmetoder främjar en god sångteknik och stilkänsla samt ett kreativt förhållningssätt till sång.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Bra att veta
Kursen syftar till att utveckla dig som solosångare. Det är alltså inte körsång. Du kommer att sjunga solo framför gruppen under några tillfällen. Vi lär lika mycket av att själva sjunga som att lyssna på varandra. Gruppen består av max 6 personer.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor