Tillbaka till Yoga

Företagsutbildning Klassisk Yoga

  • Du tränar upp din förmåga att fokusera
  • Sömnen och din mentala energi kan förbättras
  • Din kroppsmedvetenhet ökar och du blir mer rörlig och smidig

Klassisk yoga för företaget! Yoga är mycket mer än kroppspositioner. Den ger varje människa en unik möjlighet att bli den hon är, att lära sig hur hon fungerar och ge henne verktyg att ta mjukt befäl över sitt liv.

Innehåll
Yoga börjar där man är, leder oss till vårt inre och hjälper oss att hitta vår stabila kärna där lugn råder trots att det kanske stormar omkring oss. Yoga gör oss vakna, ger oss energi samt förmåga att slappna av. Yoga är en trygg och stadig väg mot personlig utveckling. Du får under denna stund prova på avslappnings- och andningsövningar, rörelse- och meditationsövningar, samt Yoga Nidra, djupavslappning, som ger dig möjlighet att slappna av, inte bara på ett fysiskt plan, utan även på mentala och känslomässiga plan.

Upplägg
Prova-på-Yoga, 1 timme och 45 minuter fördelat på 1 sammankomst.

Förkunskaper
Inga förkunskaper

Kursledare
Karolina Schultz Danielsson är diplomerad yogalärare och mindfulnessintruktör. Hon arbetade senast på en KBT-mottagning i Uppsala där hon sedan 2014 gett kurser i yoga för personer som har eller haft en cancersjukdom, samt för personer med stressrelaterade problem, t.ex. utmattning, oro och ångest. Hon har även gett 8-veckorskurser i Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
För offert och mer information, lämna ditt intresse så kontaktar vi dig.
Antingen träffas ni i våra lokaler på Hemgårdsvägen 6, Nyköping eller så kommer vår kursledare till er på företaget.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan