Akustisk gitarr-duogrupp ungdom/vuxen

Vill du lära dig att spela gitarr tillsammans med någon annan på ett exklusivt sätt? Då är våra duogrupper något för dig.
Tillsammans med en deltagare till och vår kursledare Steinar Nilsen får du i lugn och ro lära dig grunderna i gitarrspel såväl ackord som kompstilar.


Innehåll
Kursen innefattar grunderna i :
Ackordlära
Kompstilar
Gitarrteori


Upplägg
Kursen går en gång i veckan samma dag och tid under tio veckor. Varje sammankomst omfattar 1x45 minuter. Eventuella lov eller uppehåll bestäms i samråd mellan kursledare och deltagare.

Kursledare
Steinar Nilsen.
Steinar är yrkesverksam musiker och orkesterledare med många års erfarenhet av undervisning av både barn och vuxna.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom pedagogik.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs- duoundervisningen anpassas till din duogrupps nivå.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften.
I kursen används överenskommet kursmaterial som fastställs vid kursens första tillfälle.
Medtag egen gitarr

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan kursstart.
Önskas delbetalning? Uppge i meddelandefältet vid anmälan att du önskar delbetalning.

Bra att veta
Duoundervisning= Kurs för två deltagare. Deltagarna behöver inte känna varandra sedan tidigare. Om ni är två stycken som önskar duoundervisning tillsammans, maila nykoping@medborgarskolan.se

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor