Tillbaka till Franska

Resefranska - kort kurs

  • Lär dig användbara fraser på franska
  • Få inblick i den franska kulturen
  • Franska är officiellt språk i tjugonio länder

Bonjour! Men vad säger du sedan? Vill du lära dig det? Ska du resa till ett fransktalande land eller är du nyfiken på det franska språket? Då är det här en kurs för dig. Du får lära dig enkla fraser som du kan behöva om du ska ut och resa, och du, den är endast fem veckor. Bienvenue!

Innehåll
Vi lär oss lättare franska fraser, som att fråga efter vägen, beställa mat etc., sådant du kan ha nytta av om du ska åka på semester till ett fransktalande land.

Förkunskaper
Resefranska vänder sig till dig som aldrig läst språket tidigare, utan behöver lära dig de enklaste fraserna för att klara dig på din utlandsresa.

Kursmaterial
Vi använder oss av Medborgarskolans egna material (ingår i kursavgiften) som du kommer att få av kursledaren.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procent rabatt på böcker hos www.bokus.com. För att få rabatten ska du ange rabattkod medbo14.
Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska. Normal leveranstid för svenska böcker är en till tre dagar. Engelska och amerikanska tar mellan tre och sex dagar. Beräknad leveranstid syns vid beställningstillfället.
Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker mot uppvisande av personlig kallelse eller faktura alternativt kvitto från webbetalningen i kombination med legitimation. Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska


Kursledare
Katarina Ståhl har arbetat i studieförbund och varit kursledare i många år då hon har undervisat i franska språket. Katarina har bott i Frankrike och hon är utbildad pedagog.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura inför kursstart

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer