Företagsutbildning - Presentationsteknik

Detta är en aktiv kurs där vi arbetar med hur en presentation kan skapas och genomföras och tillsammans bygger vi självförtroende för att våga ta steget att hålla den inför andra.

Innehåll
Tillsammans utvecklar vi vår kommunikativa förmåga, vår kroppsliga medvetenhet, genom presentationsteknik. Målet är att våga ta till orda och få verktygen vi behöver. Vi övar, lär och undersöker i en trygg och varm miljö. Vi gör övningar och ger varandra feed back.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tre veckor (samma dag och tid) och omfattar 2 timmar per sammankomst.
Vi kan även skräddarsy upplägget helt enligt era egna önskemål.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Vi lär oss tillsammans och utifrån där vi befinner oss.

Kursledare
Vår ledare Marie-Louise Holm har en gedigen bakgrund inom detta ämne. I över tjugo år har hon både genomfört specifika utbildningar inom presentationsteknik, samt haft ämnet som ingående komponent i olika ledarutvecklingsprogram. Hon har även skrivit en mycket uppskattad bok om att kunna tala inför en publik.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Kursboken vi använder heter ”100 sidor om att tala inför folk för dig som hatar det”. Den kan du köpa här: http://www.redaktionen.se/produkt.php?visa=hatardet

Bra att veta
För offert och mer information, lämna ditt intresse så kontaktar vi dig.
Antingen träffas ni i våra lokaler på Hemgårdsvägen 6, Nyköping eller så kommer vår kursledare till er på företaget.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan