Tillbaka till Instrumentalmusik - ensemble

Enskild undervisning Piano och violin (Intresseanmälan)

Vill du utveckla ditt spelande genom enskild undervisning? Ta chansen att få en personlig handledning.

Upplägg
En gång i veckan 8 x 30 minuter. Kursstarter sker löpande.

Innehåll
Du tillsammans med din ledare känner av och bestämmer vilken nivå kursen ska ligga på och vilka låtar du vill spela.

Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper! Undervisningen utgår helt från din egen nivå, nybörjare som fortsättare.

Kursledare
Tetyana är uppvuxen i Ukraina där hon utbildat sig till musik och pianopedagog och har lång erfarenhet av undervisning. Hon jobbar även som frilansmusiker och har jobbat bla med Karlskoga symfoniorkester. Hon behärskar instrument som piano och violin.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Skriv i din anmälan vilket instrument du vill spela. Ledaren kontaktar dig gällande dag och tid. Löpande intagning.
Om du spelar violin, medtag eget instrument till lektionerna. Om du spelar piano bör du ha eget piano hemma så att du kan öva mellan lektionerna.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor