Tillbaka till Fotografi och film

Mobilfotografering - Nyhet!

  • Lär dig god komposition
  • Utveckla din känsla för färg

Fotografera med valfri kamera. Med enkla medel lär du dig skapa fantastiska bilder!

Innehåll
Vi går igenom fotografiskt seende, bildkomposition och bildspråk. Du lär dig att skapa tilltalande bilder med hänsyns till färg, form, ytor, ljus och uttryck. Att fotografera handlar till ena delen om att välja motiv, omgivning, placering och att ta själva fotot, till andra delen handlar det om bildredigering – för att göra bilden komplett. Du kommer få tips på lämpliga appar till detta ändamål.

Kursen är både informativ och praktisk. Ni arbetar med egen fotografering, diskussioner samt får information - allt för att göra dina egna bilder optimala.

Upplägg
Kursen startar torsdagen den 21 september 19.00 – 21.15. Den innefattar 3 sammankomster samma dag och tid varje vecka. Totalt 9 studietimmar.

Förkunskaper
Alla nivåer är välkomna, nybörjare som fortsättare. Vi lär oss av varandra utifrån där vi befinner oss.

Kursledare
Reza Rivani är fotograf och grafisk designer. Han har ett brinnande intresse för foto, speciellt 360 grader. Reza arbetar bla med fototeknisk dokumentation av olycksplatser, brand- och brottsplatser. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Vi har kaffeautomat. Ta med dig en tiokrona om du önskar köpa kaffe.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare