Tillbaka till Trummor och slagverk

Trummor Fortsättningskurs Vuxen-Varannan vecka

Trummor fortsättningskurs är en kurs anpassad för dig som har spelat trummor tidigare och som vill ta dig an nya utmaningar och kunskaper. Tillsammans finslipar vi teknik och fördjupar oss ytterligare i kompstilar, teori och tar kunskaperna till en ny nivå!

Innehåll
I kursen fortsätter du att lära dig:
Kompstilar
Teknik


Upplägg
Kursen går en gång varannan vecka under 16 veckor, samma dag och tid. Varje sammankomst omfattar 1x45 minuter. Eventuella lov eller uppehåll bestäms i samråd mellan kursledare och deltagare.

Förkunskaper
Du skall ha gått en fortsättningskurs i trummor på Medborgarskolan eller ha motsvarande erfarenheter.

Kursmaterial
Medtag egna trumpinnar.
Vi utgår från överenskommet kursmaterial.
Kursledare
Jerry Hagberg har studerat slagverk vid MIT i Los Angeles. Han har 30 års erfarenhet som musiker. Han har spelat allt från Metal till storbandsjazz.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan kursstart. Önskas delbetalning av kursavgiften? Uppge i meddelanderutan när du gör din anmälan att du önskar delbetala kursavgiften.

Bra att veta
På våning tre finns det en kaffe och varuautomat där du kan köpa något gott att fika.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan