Tillbaka till Inredningsdesign

Feng Shui

Feng Shui är läran om energi och balans och används ofta i heminredning för att möblera i rum. Den ursprungliga läran kommer ifrån Kina och symboliserar de fem elementen. Med kunskap i Feng Shui kan du skapa balans och harmoni där du befinner dig med hjälp av färger, former, material och möblering.

Innehåll
Du lär dig hur du ska tänka och gå tillväga för att skapa en personlig och harmonisk inredning. Vi går igenom placering av möbler, färgernas betydelse och de fem olika elementen. Vi pratar även om ljusets betydelse och om växter, speglar och konst som tillsammans skapar helheten i rummet.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i två veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledare
Rebecca Apelvi är inredare, certifierad Feng Shui konsult och sociolog med kunskap kring människans beteende i samhället och olika miljöer.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan