Tillbaka till Måleri

Måleri - Olika tekniker

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Här han du en unik möjlighet att få prova olika målningstekniker - teckning, olja, akryl eller akvarell i en och samma kurs.

Den här kursen passar både nybörjare och erfarna som vill skapa sina egna, unika alster!

Innehåll
Vi provar på olika målningstekniker och arbetar med färg, form, ljus och komposition. Genom demonstrationer och övningar fördjupar vi oss inom måleriets värld. Vi har bildgenomgångar med utgångspunkt från kursdeltagarnas individuella nivå. Möten med andra kursdeltagare, likväl som kunskap om material och verktyg är av vikt för att måleriet ska få möjlighet att utvecklas.

Upplägg
Du som är nybörjare får lära dig ett grundläggande och enkelt sätt att måla. Har du redan viss kunskap bygger du vidare på den.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Denna kurs riktar sig både till nybörjare och till dig som tidigare målat. Kursledaren kommer att anpassa undervisningen till varje kursdeltagare.

Kursledare
Kursledare är vår skicklige och omtyckta ledare Ulf Holmberg som är konstnär.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Medtag eget material. Till första tillfället behövs endast tex papper och penna, så du har något att jobba med vid detta tillfälle. Info om övrigt material får ni vid första tillfället.

Utvecklingsmöjligheter
Alla kurser inom teckning och målning som hjälper dig att utveckla ditt personliga uttryck. Inom Medborgarskolan finns olika möjligheter att utvecklas inom måleri - se vidare här på vår hemsida.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/inbetalningskort ca 1 vecka innan kursstart.
Rabatt hos Bokus
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 5% på www.bokus.com. I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker, papper och kontorsvaror.

Anmälan

Streetdance, Barndans 4-5, Barndans 6-7år, Balett 8-10, Bugg för nybörjare och Bugg fortsättningskurs. Välkomna!

Läs mer om våra danskurser!

Snart startar inspirationskurserna för trädgård och blommor - passa på och anmäl dig nu!

Vi har kurserna för dig inom navigation och sjöliv! Till våren måste du passa på att lära dig navigera lite bättre - ta förarintyg!