Tillbaka till Friskvård

Massage

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Genom att behärska några grundtekniker inom massage kan du förebygga spänningar och smärta i rygg och nacke. Lär dig utöva massage för hemmabruk för att enkelt kunna råda bot på mindre åkommor eller ge en behaglig och avslappnande massage.

Innehåll
Vi går igenom enkla tekniker för att ge en skön och effektiv massage för framför allt nacke och axlar. Vi arbetar två och två med enkla grepp där du får pröva dig fram till vilka tekniker som fungerar bäst för dig. För att du ska lära dig på bästa sätt kommer du både att ge och få massage. Vi varvar teori och praktik genom kursens gång och du får chans att ställa frågor. Efter avslutad kurs har du lärt dig grepp och knep för att kunna massera både dig själv och dina nära.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta. Kursen passar dig som vill lära dig massage för hemmabruk.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Medtag eget liggunderlag eller strandmadrass, stort badlakan och en mindre kudde. Bär oömma och bekväma kläder.

Bra att veta
Du kan anmäla dig i par eller ensam. Om det blir ojämnt antal kursdeltagare deltar även kursledaren i de praktiska momenten.

Du kommer att få en kallelse och faktura skickad till din angivna e-postadress med bekräftelse på definitivt startdatum.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare