Tillbaka till Friskvård

Bootcamp - Cirkelpass

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Kom igång med oss! På våra Bootcamp-pass spelar det ingen roll hur tränad eller otränad du är. Alla är välkomna och tillsammans får vi svettas, utmana oss själva och framför allt ha roligt.

Cirkelpasset är uppbyggt av olika stationer med blandade styrke- och konditionsövningar. Det finns alltid en lättare variant av övningarna ifall man har någon skada eller annat som hindrar en. Vi stannar på varje station i ca 40 sekunder innan vi går vidare till nästa. Vi vilar mellan varje varv. Fokus ligger på styrka och uthållighet.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Övningarna går att anpassa för ett lättare eller tuffare pass.

LEDARE
Marcus Elsberg & Linnéa Henningsen är båda licensierade personliga tränare som jobbar på Actic gym i Kristianstad. De har lång erfarenhet av att hålla i gruppträning samt att sätta ihop individanpassade träningsprogram. De har båda stort intresse av styrketräning och tävlar i fitness.
Alla kursledare ingå i ett ledarutvecklingsprogram som är en viktig del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodologisk utveckling.

BRA ATT VETA
Medtag vattenflaska. Kom ombytt, gärna oömma kläder.
1 tillfälle kostar 70kr
10 tillfällen kostar 650kr (Man får då ett klippkort som går att använda på alla bootcamp-passen och kortet är giltigt i 6 månader)
Det går bra att dela upp betalningen på 2 eller 3 månader utan extra kostnad.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Så här tar du del av rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare