Tillbaka till Personlig utveckling

Mer lycka i vardagen

Vad är det som egentligen gör en människa lycklig? Är du nyfiken på svaret är det här kursen för dig!

Innehåll
Genom en blandning av teori och praktiska övningar får du kunskap och verktyg som kan användas för att uppleva ökat välmående - mer lycka - i din vardag.

Mer energi, ökad produktivitet, flexiblare och skarpsinnigare tankeliv, längre levnadstid och snabbare återhämtning från bakslag är enbart några av alla de fördelar som följer med ökat välmående.

I den här kursen får du veta vad forskningen visat leder till ökat välmående hos oss människor. Ett liv där vi kan blomstra består inte enbart av en, utan av ett flertal komponenter, som vi kommer behandla i kursen.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Denna kurs leds av Isabelle Johansson som är högskoleutbildad Pyskologisk Coach med en kandidatexamen i kognitiv neurovetenskap. Hon har gedigen kompetens inom ämnet positiv psykologi och sedan 2014 har hon vid flertalet tillfällen varit ute och föreläst.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning