Tillbaka till Dans

Slowbugg

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Slowbugg dansar man till långsam musik, vilket gör att man får möjlighet att verkligen ta ut sina rörelser och få gott om tid att musikanpassa sin dans. Hitta dansglädjen medan du rör på kroppen i lugn takt till härlig musik!

Innehåll
I den här kursen blandar vi teknikövningar, rörelser och turer.
Vi lägger stort fokus på hur man gör för att dansa på ett variationsrikt och uttrycksfullt sätt samt att hitta sin egna personliga dansstil.
I kursen dansar vi till en blandning av dansbands- och populärmusik. Bered dig på en kurs med mycket utveckling och dansglädje!

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i 7 veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 90 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Tidigare danserfarenhet är inget krav men rekommenderas.

Kursledare
Denna buggkurs leds av Isabelle Johansson som gick sin första buggkurs 2008 och utvecklades snabbt i dansen som hon nu själv håller kurser i. Isabelle är även högskoleutbildad Pyskologisk Coach med en kandidatexamen i kognitiv neurovetenskap. Hon har gedigen kompetens inom ämnet positiv psykologi och kommer att hålla i en kurs som heter Mer lycka i vardagen på Medborgarskolan HT17. Isabelle leder även vår kurs i traditionell bugg.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Bekväma kläder och vattenflaska rekommenderas.

Bra att veta
På denna kurs kan du använda ditt friskvårdsbidrag, friskvårdskuponger eller Actiway. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din anmälan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.


Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017