Vill du lära dig att skriva vackert? På vår kalligrafikurs lär du dig att texta vackert, något som alla har glädje av och med rätt kunskap är det inte svårt! Kanske textar du på ditt jobb eller tycker om att skriva vackert för din egen skull? Kursen vänder sig till både vänster- och högerhänta.

Innehåll
Korta teoripass varvas med massor av praktiska övningar.

Upplägg
Kursen är en helgkurs.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs. Kursen vänder sig till både vänster- och högerhänta.

Kursledare
Carina Högkvist har kalligrafikurser på Medborgarskolan. Med varsam hand och med mycket inspiration hjälper hon dig att komma igång!
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Vi reserverar oss för prisändringar.

Tips på vidareutveckling
Om du gillar att skapa med händerna har vi ett stort utbud av kurser i måleri.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan