Tillbaka till Friskvård

Bootcamp Militär-Yatzy

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Kom igång med oss! På våra Bootcamp-pass spelar det ingen roll hur tränad eller otränad du är. Alla är välkomna och tillsammans får vi svettas, utmana oss själva och framför allt ha roligt.

Militär-yatzy är en tufft och lekfullt pass där vi använder oss av tärningar för att lotta fram övningarna vi kör. Det innebär att ingens pass blir den andres likt. Vi varvar löpning med kroppsviktsövningar (med inspiration från försvarsmakten). Vill du utmana dig själv lite extra? Ta med en ryggsäck så fyller vi den med extra vikt!

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Övningarna går att anpassa för ett lättare eller tuffare pass.

LEDARE
Marcus Elsberg & Linnéa Henningsen är båda licensierade personliga tränare som jobbar på Actic gym i Kristianstad. De har lång erfarenhet av att hålla i gruppträning samt att sätta ihop individanpassade träningsprogram. De har båda stort intresse av styrketräning och tävlar i fitness.
Alla kursledare ingå i ett ledarutvecklingsprogram som är en viktig del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodologisk utveckling.

BRA ATT VETA
Medtag vattenflaska. Kom ombytt, gärna oömma kläder.
1 tillfälle kostar 70kr
10 tillfällen kostar 650kr (Man får då ett klippkort som går att använda på alla bootcamp-passen och kortet är giltigt i 6 månader)
Det går bra att dela upp betalningen på 2 eller 3 månader utan extra kostnad.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Så här tar du del av rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor