Tillbaka till Körsång

Acappella - med din röst som instrument!

Denna kurs inspireras av acappellagrupper som Barden Bellas från filmen Pitch Perfect och världskända Pentatonix. Vi sjunger tillsammans i grupp och använder kroppen och rösten som instrument!

INNEHÅLL
Vi övar in olika låtar tillsammans och övar på stämmor och olika ljud för att efterlikna instrument. I slutet av kursen är målet att ha ett uppträdande inför familj och vänner, men det är inget tvång. Gruppen bestämmer upplägget tillsammans med ledaren.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Alla kan vara med och bidra på sin egen nivå.

KURSLEDARE
Aliki Kostopoulou är en artist som har varit aktiv i musikbranchen sedan hon var 16 år gammal. Utbildad musiker/sångerska med certifikat från ”West University of London” i musical performance och musikteori. Hon har varit med olika körer och ”ensembles”. Aliki har också sjungit och samarbetat med många artister som sjunger olika musikstilar från hårdrock till pop och techno. Hon är sångerskan för hårdrocksbandet ”Scarblade” som hon turnerar med samt har släppt en skiva. Aliki kan undervisa efter elevers behov och mål.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

BRA ATT VETA
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetalning.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan