Tillbaka till Dans

Dancekidz 3-4 år

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

I denna kurs får barnen på ett lekfullt och roligt sätt testa på att dansa.

INNEHÅLL OCH MÅL
Barnen tränas på ett pedagogiskt sätt utan anhörig med. Med lek och glädje ska barnen utforska dans och röra sig tillsammans med musik. De kommer få inblick i olika musikstilar och dansstilar. I åldern 3-4 kommer de att få prova på olika dansstilar men mycket handlar om att uppmuntra dem att tro på sig själva och vara spontana i sina egna rörelser.
Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger.

LEDARE
Emma Eskelinen började dansa som 12-åring och dans har alltid haft en speciell plats i hennes hjärta då det representerar frihet och glädje, men även vikten av att våga utmana sig själv. Hon gick estetisk linje på gymnasiet och har tidigare varit ledare i gympa för barn och nu är det då dags att ha kul med barnen på Dancekidz!


BRA ATT VETA
Lektionen varar i 45 min. Bekväm klädsel. Ta med vattenflaska. Föräldrar får ej vara i danssalen, endast första gången. Vi träffas 9 gånger den 10:e gången är det en liten uppvisning.
OBS! Då ledare ännu inte är fastställd så kan dag och tid komma att ändras. Anmälan är då givetvis inte bindande och information går ut till alla anmälda så fort vi har någon.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange ditt kursnummer som "Kamanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor