Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Personlig utveckling

Bli en mer fokuserad golfare - distanskurs

Alla golfare behöver utveckla sitt golfspel. Denna digitala utbildning vänder sig till dig som vill skapa större framgång i ditt golfspel genom att öka fokuseringen med hjälp av mentala verktyg. Genom att träna dig mentalt, lära dig djup avslappning och träna Chi Neng® Qigong, kan du säkerställa att du blir mer fokuserad och därmed får ett annat resultat.
En framgångsrik golfare fokuserar med hjälp av känslor – inte tankar! Vill du också bli mer framgångsrik i ditt golfspel?

KURSLEDARE
Monica Ivesköld driver företaget Resultat direkt och presenterar sig så här: Det som driver mig är nöjda kunder, människor som utvecklas och växer, samt delaktighet. Med en bakgrund som datatekniker och många olika utbildningar vet jag att det är människan som är den viktiga faktorn.

HUR FUNGERAR DISTANSKURSEN
I 10 veckor får du tillgång till en plattform med ca 0,5 timmes övning per dag för egen träning. Om du önskar veckovisa webinar så tillkommer en kostnad för det på 300 kr. Vänligen ange om ni önskar detta i samband med din anmälan eller direkt till kursledaren i början av kursen. Utvecklingen sker vid din egen dator. Teori och praktiska övningar varvas för att få ett snabbt och bestående resultat.

BRA ATT VETA
Ingen rabattorsak ges vid denna kurs.
Kursavgiften går att dela upp på 2 eller 3 månader utan extra kostnad.

RABATT HOS BOKUS
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan