Tillbaka till Dans

Foxtrot och buggkurs med ca 70 procent foxtrot och 30 procent bugg - nybörjare - Vuxen

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Den svenska pardansen dansas från norr till söder i hela vårt avlånga land. Bugg och foxtrot fortsätter ständigt att moderniseras och passar därför alla åldrar. Lätt är det också - och roligt! Det går faktiskt att dansa bugg och foxtrot till all musik som är fyrtakt, de måste helt enkelt upplevas!

"Observera att även om kursen kommer att handla om både Foxtrot och bugg så ligger tyngdpunkten på Foxtrot då det dels är mest användbart och dels en bra grund för bugg som är den något svårare dansen av de båda."

OBS! Att du kanske måste dansa de manliga eller kvinnliga turerna om det inte blir jämna par. Men du får lika mycket motion och du blir mer "dansant" om du kan alla parters steg. Ni måste också vara beredda på att byta danspartner under kvällen.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Klädsel: Bekväma kläder, vatten flaska.
Vi kommer att ha uppehåll på kursen en gång i månaden.

RABATT PÅ DANSKURSER
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan