Tillbaka till Måleri

Måleri - Vedic Art - fördjupning

 • Öva upp ditt färgsinne
 • Använd din kreativitet
 • Bli inspireradInnehåll och upplägg
Vedic Art innehåller 17 principer med konsten som utgångspunkt. De första 11 principerna är en navigationskarta som du kan använda för att "hitta hem" till dig själv. Resten är speglingar av allas vårt kosmiska Själv. Ju längre du kommer i principerna, desto mer handlar de om ditt förhållande till livet och stillheten i dig själv. I Vedic Art målar du inte av någonting i det yttre, utan du närmar dig istället naturens eget sätt att uttrycka sig, inifrån. Att tillåta skapandet ske av sig självt, helt naturligt och enkelt, inifrån och ut. Här får du tillfälle att fördjupa dig i de 17 principerna, med tilläggen.

Förkunskaper
Grunderna i Vedic Art.

Kursledare
Lärare är Yvonne Svensson, konstnär och hon har 20 års utbildning i Vedic Art för Curt Källman som även utbildat henne till lärare i detta måleri. Hon har gått på flera vidareutbildningar bl.a Edsvikens konstskola, akvarell för Lars Holm i Uppsala och Anders Wallin i Stockholm. Hon har som ambtion som lärare att väcka upp och utveckla den kreativa skaparkraft som finns inom alla, samt att få människor att växa med konsten. Yvonne arbetar med många olika tekniker och färger, mest målar hon med akryl men även med olja, akvarell eller tusch. Hon har ställt ut sina tavlor många gånger och senast på Brodway New York. Hon hälsar alla välkomna till hennes värld!
Medborgarskolan erbjuder varje termin många bra utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial
Ta med de material du har hemma och som du trivs med, det kan vara allt från kritor till olja, akryl eller akvarell. Har du inget material går det att införskaffa under första kursvällen till rabatterat pris. Materialkostnad är ca 150-200 kr/kurs.

Utvecklingsmöjligheter
Det finns många fortsättningskurser inom måleri som kan utveckla dig och ditt målande ännu mer.

Bra att veta
Önskar du delbetala kursen? Ring 010-157 63 94 eller ange detta i noteringsfältet vid din webbanmälan.

Anmälan

 • Kurslokal: Medborgarskolan Norrtäljekontoret, Hantverkaregatan 11, NORRTÄLJE (Karta)
 • Ledare: Yvonne Svensson
 • Start: den 18 september 2017
 • Dag och tid: Måndag
 • Kurstimmar: 24
 • Tillfällen: 6
 • Kursnummer: 16706
 • Pris: 1650 kr

Köpvillkor

Medborgarskolan Norrtäljekontoret NORRTÄLJE

Hantverkaregatan 11, 76131 NORRTÄLJE
Telefon: 0176-103 00

Medborgarskolan Norrtäljekontoret
Hantverkaregatan 11
761 30 NORRTÄLJE

0176-103 00
norrtalje@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Norrtälje

Väv trendiga bordstabletter, löpare, väskor eller annat valfritt i traditionella och nya material. Endast fantasin sätter gränser! Vi har kurser på olika nivåer och vid olika tider.

Vävning

Streetdance, Barndans 4-5, Barndans 6-7år, Balett 8-10, Bugg för nybörjare och Bugg fortsättningskurs. Välkomna!

Läs mer om våra danskurser!

Snart startar inspirationskurserna för trädgård och blommor - passa på och anmäl dig nu!