Akustisk gitarr fortsättningskurs-vuxna

Gitarren är ett perfekt kompinstrument och med olika ackord kan du spela många välkända låtar. På fortsättningskursen fördjupar vi och utvecklar kompspelandet och du får lära dig allt ifrån skalor till alternativa kompmetoder

Innehåll
Kursens fokus är att utveckla ditt gitarrkomp.
Vi spelar till övningsmodeller och låtar och lär oss ackord utöver grundackorden.
I kursen ingår inslag där du får prova på solospel.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan samma dag och tid under 10 veckor. Varje sammankomst omfattar 1x45 minuter. Eventuella lov eller uppehåll bestäms i samråd mellan kursledare och deltagare.

Förkunskaper
Du skall ha gått en nybörjarkurs i akustisk gitarr på Medborgarskolan eller ha motsvarande erfarenheter.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Medtag egen gitarr.
Mer info om kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.

Kursledare
Patrik Johansson.
Patrik har under flera år jobbat som musiklärare. På fritiden skriver han bla musik samt ägnar sig åt sina två band. Patrik har en klar pedagogisk idé och han är övertygad om att alla kan lära sig spela gitarr. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan kursstart. Vill du delbetala kursavgiften? Uppge i meddelandefältet när du gör anmälan att delbetalning önskas.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan