Tillbaka till Tyska

Tyska - språkcafé /återträff på Nikolausdagen - Nikolaustag!

  • Lär dig användbara fraser
  • Få tillgång till Europas nästa största språk
  • Tyskland är Sveriges viktigaste handelspartner

Hej!
Välkommen att prata tyska under ledning av Ria Ahlford den 6 december, på Nikolausdagen! Och träffa gamla kurskamrater!

I Tyskland har man länge firat Nikolaustag den 6 december genom att låta barnen ställa ut sina stövlar kvällen innan. Om de har putsat sina stövlar, brukar det ligga godsaker och små presenter i dem nästa morgon.

Har du läst tyska med t.ex. Gunvor Maus eller Ria Ahlford? Du är hjärtligt välkommen att träffa andra som också är intresserade av det tyska språket och aktuella händelser i de tysktalande länderna.

Vi bjuder på kaffe/te och kaka.

Anmälan senast 30/11.

Anmälan

Missa inte höstens nyhet

Månadens hemliga språk är en serie kostnadsfria prova-på-lektioner av fyra olika språk vid fyra olika tillfällen. Men vilka språk det blir får du veta först när du kliver in i lektionssalen!

Se höstens tillfällen här

Missa inte att vi erbjuder online-kurser i bland annat spanska, italienska och japanska.

Läs mer om våra online-kurser!

På våra skrivarkurser ger vi dig grundverktygen för att komma igång i ditt skrivande och förverkliga din dröm att skriva en novell, ett resereportage eller kanske boken om ditt liv.

Se alla våra skrivarkurser

Ett nytt språk öppnar bokstavligen nya världar – inte bara när du är på plats i landet utan också när du surfar på internet. Tänk att kunna läsa om världsnyheter i Le Parisien eller vad italienska Vogue skriver om mode. Vi erbjuder kurser i 28 språk i olika nivåer – Gör slag i saken och anmäl dig till en språkkurs idag

Här hittar du alla våra språkkurser!