Tillbaka till Övriga instrument

Ukulele-Individuell Undervisning 10x30 minuter

Har du en Ukulele som du inte vet hur du ska använda, eller vill du utveckla ditt Ukulelespelande? Vår individuella undervisning skräddarsys direkt efter dina önskemål och behov för att skapa ett komplett koncept anpassat efter dig

Innehåll
Kursen skräddarsys efter dina önskemål

Upplägg
Undervisningen anpassas efter önskemål.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Kursmaterial bestäms i samråd mellan kursledare och deltagare

Kursledare
Janne Höijer
Janne har 30 års erfarenhet av musicerande och spelar olika instrument. Han har jobbat som musiklärare på Strängnäs kommun och är en frekvent anlitad trubadur i Sörmland.
Under sommaren 2017 leder Janne Allsången på Grassagården i Strängnäs.
Förutom i ukulele undervisar Janne i akustisk gitarr på Medborgarskolan. Han har förutom ett musikaliskt intresse ett stort intresse av att arbeta med video och Youtube-något han kompletterar sina kurser med.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom pedagogik.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan kursstart. Önskar du delbetala kursavgiften, uppge detta i meddelanderutan när du gör din anmälan.

Bra att veta
När du har gjort din anmälan kommer en kundansvarig att kontakta dig för att komma överens om dag och tid.
Det finns möjligheter att ha lektionstillfällen om 30 eller 60 minuter.
Har du önskemål går det bra att notera dessa i meddelanderutan.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare