Tillbaka till Konsthantverk

DIY Höstlov: Halloweenpyssel Vuxen + 1 barn

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Kom och pyssla till halloween! Gör något roligt tillsammans med ditt barn, barnbarn eller någon annans barn! Vi skapar läskiga spindlar, vackra ljuslyktor, skrämmande spöken och roliga pumpor, perfekt till festen eller hemmamyset. Rekommenderad ålder, barn upp till 13 år.

Innehåll
Gör du eller din förälder den farligaste fladdermusen? Vi skapar läskiga spindlar, vackra ljuslyktor, skrämmande spöken och roliga pumpor, perfekt till festen eller hemmamyset. Vi använder oss av material så som papper, kottar, kastanjer, sugrör mm, vilka är lätta att handskas med och enkelt att få med sig hem. Bus eller godis, kanske behöver du något att samla allt gott i? Om du tar med dig en tom, ursköljd mjölkkartong, eller liknande, så förvandlar vi den till en gravsten med godisförvaring.
Endast den vuxna deltagaren betalar kursavgiften & barnet går kostnadsfritt på kursen. Rekommenderad ålder upp till 13 år.

Upplägg
Vi träffas 3 x 45 minuter en lördag & pysslar inför halloween.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs!

Kursledare
Emma Jansson är ny ledare på Medborgarskolan med ett brinnande intresse för pyssel. Hon testar gärna nya metoder & material. Att pyssla ska vara roligt är Emmas melodi.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår, men har du egna dekorationer är du välkommen att ta med dessa.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har fler DIY-kurser med Emma. Vi har även ett stort utbud inom andra hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Uppge antal barn, namn & personnummer för barnet som deltar på kursen, om du har fler barn än ett barn som vill följa med kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor