Tillbaka till Data

Illustrator CS6 (PC) - helgkurs

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Lär dig grunderna inom Illustrator CS6 - ett av de ledande programmen på marknaden för digitala illustrationer. Programmet används bland annat till digitalisering av skisser och illustrationer, framtagning av logotyper och förpackningsdesign såväl som till ensidiga dokument som affischer och produktblad.
Tycker du det är roligt att rita och måla och vill ta det ett steg längre? Eller är du intresserad av reklam och formgivning? Med hjälp av en dator går det att designa och illustrera vad som helst! I den här kursen kommer vi att lära oss att använda Illustrators grundverktyg och visa en helt annan sida av att illustrera.

INNEHÅLL
Vi kommer att gå igenom grunderna i programmet. Främst hur de olika ritverktygen fungerar och hur de kan användas på olika sätt genom praktiska övningar. Vi kommer också att gå igenom och prova på textverktyget, lagerhantering och verktyg för olika effekter. Olika typer filformat och dess användningsområden kommer också att beröras.

UPPLÄGG
Teoretisk genomgång varvas med praktiskt arbete.

FÖRKUNSKAPER
God datavana

KURSLEDARE

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Ta med block och penna. Kursboken: Illustrator CS6, Grundkurs. ( Förlag: Docendo). Boken kan du köpa bland annat på internet till exempel www.docendo.se cirka pris 350 kronor.

BRA ATT VETA
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

033-20 77 40

Lokalkontor i Region Väst

Den 21 augusti flyttar Medborgarskolan Borås in i Textile Fashion Center!

Nya lokaler i Borås!

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning