Tillbaka till Matlagningskurser

Italiensk afton deluxe

Följ med på en resa genom Italiens härliga mat- och dryckeskultur. Thomas "Vinare" Andersson och Daniela Mariotti Alegi bjuder dig på en riktig helkväll i italiensk anda.

Thomas och Daniela föreläser om Italiens mat- och dryckeskultur och tipsar om de bästa kombinationerna av mat och vin. Under föreläsningen serveras ett enklare tilltugg. Efter kvällens föreläsning med mat erbjuds vinprovning för dem som vill.

Om föreläsaren
Föreläsare är Thomas "Vinare" Andersson och Daniela Mariotti Alegi, som tillsammans besitter mångårig kunskap om Italiens mat- och dryckeskultur.

Bra att veta
Kostnad för vin tillkommer med 40 kr/ glas och betalas direkt till kursledaren i samband med provningen.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla föreläsningar!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan