Att hålla tal! - Snabbkurs


Då är detta snabbkursen för dig! Du får bland annat lära dig att bygga upp talets disposition, få knep i att hantera nervositet och utveckla dina kroppsrörelser. En perfekt kurs för dig som vill briljera på fester eller på jobbet.

Innehåll
På en lördag i oktober kommer retorikern Maria Sjögren hålla en dagskurs i att hålla tal. Du kommer få bland annat lära dig att bygga upp talets disposition, få knep i att hantera nervositet och utveckla dina kroppsrörelser.

Upplägg
Vi träffas kl. 10 och går under dagen igenom olika tekniker för att få till ett riktigt bra tal.

Förkunskaper
Inga

Kursledare
Maria Sjögren är säljaren i grund och botten som älskar retorik. Hon har vana av presentationer inom olika kategorier, så väl som att hålla tal på en privat tillställning som att hålla en presentation inom EU-projekt.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Kursen är på 1 ggr á 6 studietimmar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor