Tillbaka till Musikteori

Musiklyssning - Musikalens värld

Är du nyfiken på musikal? På alla nakna känslor, på dess nerver och dragningskraft? Och varifrån kommer musikalens speciella aura av fest och glamour? Välkommen att lära känna musikalens värld!
Vi lyssnar och ser på musikal i olika sorters återgivningar och intresserar oss särskilt för musikaler som är aktuella på Öresundsregionens scener.

KURSINNEHÅLL
Tillsammans bestämmer vi vad kursen ska innehålla. Om det finns en aktuell föreställning i Malmö eller Köpenhamn som lockar särskilt, finns det möjlighet att fördjupa sin kunskap om just den, dess kompositör eller särskilda stil eller epok. Kursledaren lotsar dig genom musikaler av exempelvis Stephen Sondheim och Andrew Lloyd-Webber.
Kursen ger kunskap och underhållning samt öppnar vägen till en större förståelse och intresse för musikteater.

LEDARE
Gabriella Drake-Lindfors
Gabriella har bred yrkeserfarenhet som skådespelerska, sångerska och musikalartist. Hon har framträtt på olika sorters scener och medverkat i radio och TV.
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap erbjuds kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

BRA ATT VETA
Obs att startdatum är preliminärt tills kallelse med faktura skickas ut. Invänta alltid kallelse!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, intyg krävs. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.
Kurslokalen finns på Hans Michelsensgatan 6 A i Malmö, i Nyhamnen.

STUDIECIRKELN
Folkbildning skapar studiecirkelns deltagare tillsammans och den drivs gemensamt framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare