Tillbaka till Yoga

Yoga, avspänning & meditation - Grundkurs

  • Du tränar upp din förmåga att fokusera
  • Sömnen och din mentala energi kan förbättras
  • Din kroppsmedvetenhet ökar och du blir mer rörlig och smidig

INNEHÅLL
I kursen ingår: fysiska övningar (asanas), andningsövningar (pranayama) och avslappning/meditation. Dessa tekniker hjälper dig att lösgöra spänningar i kroppen så att energiflödet ökar. Detta ger dig mer ork och du blir piggare. Yoga är ett verktyg som hjälper dig att finna balans och harmoni i ditt liv.

FÖRKUNSKAPER
Satyanandatraditionen är en yoga form som passar alla. Du utgår från dina egna förutsättningar och behöver inga förkunskaper.

KURSLEDARE
Åsa Mårtensson har 10 års erfarenhet av Satyananda yoga. Hon är utbildad på Yoga Universitetet i Munger, Indien och vid den Australiensiska Yoga Akademin i Mangrove Mountain och Rocklyn.

KURSMATERIAL
Yogamattor o filtar finns i lokalen.

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka bekväma kläder. Ät inte en större måltid innan 2 - 3 timmar innan kursen. Stäng av mobilen innan du kommer in i lokalen, tack!

Rabatterat pris, 20%, för heltidsstuderande, pensionär. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Obs! Giltigt intyg skall uppvisas. OBS! Fakturan som skickas hem till dig är utställd på fullpriset men efter att du visat upp intyg till oss betalar du in det rabatterade beloppet.

Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.
Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid. Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare