Tillbaka till Matlagningskurser

Chokladprovning med föreläsning

Det här tillfället handlar om tekniken att göra god och kvalitetsmässig choklad. Du får en föreläsning som handlar enbart om choklad, sättet att producera choklad och vad choklad kan betyda för oss idag.

INNEHÅLL
Du får smaka på flera olika chokladsorter för att själv kunna avgöra hur de olika smakar. Du får också en inblick i hur choklad kan vara en del av den kulinariska upplevelsen.

UPPLÄGG
Ett tillfälle med föreläsning och smakprover.

KURSLEDARE
Anders Molin är diplomerad sommelier och har ett genuint intresse för smak och smaksensorik.
Han har lång erfarenhet av att leda provsmakningar och föreläsningar i olika områden såsom kaffe, te, ostar, lakrits samt svart och vit tryffel. Under Anders provsmakningar delar han med sig av sina kunskaper och erfarenheter på ett engagerat och lättsamt sätt.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursstart.

BRA ATT VETA
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan